Proč se koupat v mořské soli Mar Menor

Mořská sůl - zdraví půl :) !!!

Jak to funguje a jak to pomáhá...

Mořská sůl do koupele Mar Menor obsahuje velké množství přírodních minerálních látek (chloridy, sírany, bromidy, jodidy, sodík, draslík, vápník, hořčík), její koncentrace je podobná koncentraci soli z Mrtvého moře. Při koupeli pronikají minerální látky do pokožky, vyživují ji a pokrývají ochranným filmem. Pokožka se tedy nevysušuje jako v případě koupele s chemickými přísadami. Vnější vrstvy kůže během koupele v mořské soli Mar Menor viditelně regenerují a pokožka je po lázni jemnější a vláčnější. Podpora přírodních látek vede k rychlé regeneraci kůže, zajišťuje hojení ran, pojivových tkání, zlepšuje pružnost pokožky, zabraňuje jejímu stárnutí a samozřejmě podporuje regeneraci v případě kožních problémů jako jsou plísně, akné, lupénka (psoriása), atopický ekzém atp.

Efektem 2 v 1 je inhalování výparů soli Mar Menor během koupele. Tato technika pomáhá při zánětech horních cest dýchacích, průdušek i astmatu.

Díky absorpční schopnosti kůže prostupují minerály z koupele do krevního oběhu a regenerují celý organismus. Zlepšuje se stav svalů, kostí a kloubů, nervového a oběhového systému. Mořská sůl má tedy dezinfekční, hojivé a tišící účinky.

Důležitou úlohu v efektech koupele má i osmoza a masáže.

A to se mám koupat i jááá? A proooč????

I Ty, Ty... i Ty, :)  ....Blahodárné účinky mořské soli Mar Menor na pokožku, ale i na celé tělo, jsou už známé již od starověku. Využívali je Kartáginci i Římané. Řečtí lékaři napsali řadu knih a receptů na léčbu mnohých neduhů těla i duše pomocí mořské soli.

Taaakžeeee stačí mít jen trochu za ušima a vědět, že pokud něco funguje už staletí, tak je to prostě dobré vyzkoušet na vlastní tělo. A vrátit se v době složité zpět k JednoDuchosti.

A proč? Protože je to chytré, jednoduché, levné, posilující, ulevující a úúúžasně blaženéééé :)))).

Mořská sůl Mar Menor do koupele

Proč bychom se netešili, když nám koupel zdraví dá, zdraví dá …..