Meditační svíčky harmonizované symbolem Květu života

100% přírodní svíčky pro čistý harmonický prostor, meditaci a zvládání stresu

meditační svíčky

 Harmonizace prostoru, těla i duše

Plamen svíčky vydává hřejivé jasné klidné světlo, aktivuje v nás hlubší úrovně vědomí. Přináší klid do duše, zahřívá srdce, projasňuje myšlení, pomáhá soustředění, čistí prostor, aktivuje vnitřní radost z uvědomění, pochopení, porozumění sám sobě. Energetizované svíčky pomáhají čistit prostory od silných emocí či negativních energií, pomáhají odstranit stres, napětí, únavu.

Zapálením svíčky vykouzlíte příjemnou pohodu při odpolední kávě s přáteli. Svíčku použijte, pokud se potřebujete poradit sami se sebou, pro příjemný romantický večer nebo koupelový rituál.

Čištění prostoru plamenem svíčky je neodmyslitelnou součástí práce masérů, terapeutů a všech, kdo pracují s lidmi.

Originalita a jedinečnost

Pomalé tuhnutí vosku bez rychlého ochlazování vytváří nádherné jedinečné krystalické struktury. Pouhé hledání obrazců na svíčkách vyvolává hravé, uklidňující pocity a otevírá dveře do světa fantazie a snění. Při hoření svíčka vytváří krásné krajkované okraje. I v nich si můžete přečíst příběhy, vzkazy, vidět květiny, zvířata, symboly, krajiny. Každá svíčka přináší esenci času a prostoru, ve kterém jsem ji tvořila a je energetizována symbolem Květu života, symbolem posvátné geometrie.

Ingredience pro výrobu svíček

Pro výrobu volím čistý přírodní palmový vosk, který je zdravotně nezávadný, ekologický, bez chemických přísad, bez petroleje, bez ropných derivátů. Svíčky jsou velmi kvalitní, neohýbají se a drží stálý tvar i v teplém prostředí, jsou tvrdé, nedýmí a nezapáchají. Svíčky jsou neparfémované, pro přibarvování používám ekologické barvy, knot je ze 100% bavlny. Díky kvalitě vosku hoří svíčka velmi dlouho. Pro představu - svíčka o průměru 5,5 cm hořela 5 hodin a ubylo z ní 2 cm výšky

Světlo a hoření

Po zapálení se objeví jasný klidný výrazný plamen. Světlo svíčky je mnohem bližší přirozenému slunečnímu světlu a dodá do prostoru energii, pocit tepla, klidu a harmonie. 

Jak svíčky vznikají

Pro výrobu svíček, tak, aby pro vás měly co možná největší přínos, si vyhrazuji speciální čas. Vznikají jako originál, každá má svůj den zrození. Ať již je to čas úplňku nebo novu nebo jiný energeticky významný den či svátek. Krom přípravy surovin se připravím i já. Sednu si na chvíli do meditace nebo vyrazím do přírody a věnuji čas duševní očistě, poté si prostor vyčístím šalvějí nebo jinou bylinou a pustím si hudbu. Jsem zvědavá, jaké obrazce se v ten den na svíčkách objeví a komu každá jedna udělá radost nebo do jaké části repubilky poputuje. Jsem ráda, že svou prací mohu podpořit trochu klidu a uvolnění u vás doma.

Dárky na míru

Skutečně skvělým dárkem jsou svíčky vyrobené na míru. Pokud byste rádi originální dárek pro sebe nebo své blízké, milované přítelkyně, kamarádky, přítele, děti, spolupracovníky, babičku nebo byste rádi svíčku pro nějakou speciální příležitost, zavolejte mi nebo napište. Ráda vám pomohu s výběrem a svíčku připravím. Hana Reitspiesová, tel.776055053, hankarei@seznam.cz

 

Umění hygge

Svoje kroky k vnitřnímu klidu, harmonii a štěstí můžete začít u meditačních svíček, meditačních koupelí nebo koupelových rituálů. Krok za krokem se naučíte  hygge - tedy umění vytvářit spokojený a šťastný život. Hygge je životní styl inspirovaný Dány. Zjednodušeně jde o to žít šťastně a spokojeně každý jeden den, neodkládat život až na potom. Aktivně vytvořit čas pohody, klidu a štěstí. Prvním krokem může být třeba zapálení energetizované svíčky a malé zastavení se v běhu dne.

Meditační koupel s mořskou solí Mar Menor